Heb je ervaring met het werven van (cultuur)fondsen en wil je onze prachtige vereniging vanaf de zijlijn – als vrijwilliger – ondersteunen? Help ons!

 

Muziekvereniging Concordia Eefde heeft veel ambities en om die ambities te realiseren zijn inkomsten vanuit de zakelijke en particuliere markt zijn van groot belang. Maar ook de financiële ondersteuning vanuit lokale, regionale, provinciale en landelijke (cultuur)fondsen. Voor dat laatste hebben we op het moment niet de juiste menskracht en expertise in eigen huis. We zijn daarom op zoek naar een vrijwilliger die ons hierbij ondersteunt.

Als fondsenwerver richt je je met name op subsidies en bijdragen uit (cultuur)fondsen. Je weet welke fondsen op welk moment beschikbaar zijn/ komen voor de vereniging, welke fondsen aansluiten bij activiteiten, projecten en zo verder. Verder verzorg je de aanvragen en monitor je de voortgang.

Concordia heeft een professionele organisatiestructuur waarbij je ondersteunt wordt door bestuur en commissies. We verwachten dat je proactief, zowel meedenkend als uitvoerend, invulling geeft aan fondsenwerving.

Heb je ervaring met het werven van fondsen en wil je onze prachtige vereniging vanaf de zijlijn ondersteunen? Neem dan met mij contact op. Ik ben bereikbaar op 06-48432097 of mail naar ingrid.bieleman@concordiaeefde.nl

We ontmoeten je graag.

Ingrid Bieleman
Penningmeester Muziekvereniging Concordia Eefde

Ps Wil je graag eerst meer informatie? Geen enkel probleem. Ik maak graag vrijblijvend een afspraak met je en onder een kop koffie vertel ik je meer over onze vereniging, onze ambities en over hetgeen wij van een fondsenwerver verwachten. Misschien heb je wel hele goede suggesties en verfrissende ideeën voor ons.