Vanaf zaterdag 1 oktober a.s. kunt u weer kaarten kopen voor het najaarsconcert dat het harmonieorkest van Muziekvereniging Concordia uit Eefde zal geven op zaterdagavond 12 november in de Buitensociëteit van de Hanzehof in Zutphen. Het thema van deze avond is Rock ’n Opera. Als muzikale gasten treden op operazangeres Armanda ten Brink, zanger Quinten Dikschei en de Zutphense popband Just Jo. Het geheel staat onder muzikale leiding van dirigent Jos Pijnappel.

De entreekaarten worden in de voorverkoop verkocht bij COOP Versluis, DIO-drogisterij Peinemann en Hosta Groendecoratie in Eefde. Ook kunnen kaarten worden besteld via www.concordiaeefde.nl. Bij bestelling van kaarten via de website worden stoelen gereserveerd. Het concert begint om 19.30 uur en de zaal is open vanaf 19.00 uur. Toegangsprijs voorverkoop voor jeugd tot 16 jaar is € 7,50 en voor volwassenen € 12,50. Kinderen tot 1,50 meter hebben gratis entree.

‘Met dit concert willen we twee uitersten in de stijlen rock en opera met elkaar verbinden. Dat maakt het een spannend concert want de muzikanten moeten snel kunnen schakelen tussen de verschillende muzikale speelwijzen. Enerzijds begeleiden ze de operazangeres en vervolgens speelt het orkest met een rockband,’ aldus voorzitter Theo Klein Bleumink. ‘Het wordt een verrassende avond zowel voor het publiek alsook voor onze muzikanten.’