Op woensdag 5 juli aanstaande organiseert muziekvereniging Concordia Eefde wederom het Zomeravondconcert. Dit buitenconcert is voor ons een gezellige en informele afsluiting van het muzikale jaar. De leerlingen geven deze avond korte zeepkistoptredens en het harmonieorkest sluit af met een klein concert. Graag nodigen we je (weer) uit om met ons orkest mee te spelen.

Daarnaast zorgen ondernemers en verenigingen uit het dorp voor vertier en plezier. Voor de kleintjes is er onder andere limonade, pannenkoeken, ijs, schminken, springkussen. Verder is er gezellige muziek, meezingen, koffie- thee- taart, een glas champagne, een borrel en veel lekkers. De toegang is gratis en het publiek wordt gevraagd een eigen klapstoel mee te nemen.

Meespelen in het orkest
Traditioneel nodigen we ook vrienden, familie en oud-leden uit om met ons orkest mee te spelen. Een unieke gelegenheid om kennis te maken met onze muzikanten, dirigent Jos Pijnappel en om samenspeel ervaring op te doen in een (groot) orkest. Of gewoon voor de gezelligheid. Afgelopen jaar traden we op met ruim 80 muzikanten. Ook voor ons een bijzondere ervaring.

 

Meedoen
Je kunt meedoen met ons Zomeravondconcert als je speelt op het niveau HaFaBra A/B. Je neemt je eigen instrument mee, een lessenaar en de toegestuurde bladmuziek. Heb je geen eigen instrument (meer) en wil je wel meespelen, neem dan even contact op met Adrie Eising. Verder zijn alle slagwerkinstrumenten bij ons aanwezig. Er zijn geen kosten of andere verplichtingen verbonden aan je deelname. Wil je ook meespelen? Stuur een mailtje naar adrie,eising@concordiaeefde.nl.

 

We ontmoeten je graag.
Adrie Eising en Herjon Nieuwburg
Namens muziekvereniging Concordia Eefde | organisatie Zomeravondconcert