Ons jaarprogramma voor 2017 staat in de steigers en we hebben mooie concerten en optredens geprogrammeerd. Zo treden we onder andere op in de mooiste concertzaal van het oosten – Buitensociëteit in Zutphen, ondersteunen solisten tijdens de 10e editie van de Held van Eefde en geven we een buitenconcert. Verrassend voor publiek en uitdagend voor onze muzikanten.

Het orkest telt op nu 60 leden. Voor de balans en een optimale muzikale bezetting in het orkest hebben we momenteel de volgende vacatures:

  • Trompet
  • Hoorn
  • Klarinet
  • (Melodisch) slagwerk

Ben je een ervaren muzikant, vind je het leuk om in een groot orkest te spelen, hou je van een uitdaging en zoek je een muziekvereniging met lef, neem dan met mij contact op. Ik ben bereikbaar op 06-23670399 of mail naar agnes.koster@concordiaeefde.nl

We ontmoeten je graag.

Agnes Koster
Orkestcoördinator Muziekvereniging Concordia Eefde

Ps Twijfel je en wil je graag een keer meespelen? Geen enkel probleem. Je kunt vier repetities vrijblijvend meespelen en dan je keuze maken. Een leuke mogelijkheid om kennis te maken met de orkestleden, de dirigent, het muziekrepertoire en de vereniging.