Wethouder Ingrid de Pagter opent en Klaas Bron neemt bezoekers mee in een bruisend verhaal over Beweging in Eefde en traditiegetrouw opent Muziekvereniging Concordia hier haar concertreeks, in 2018 genaamd ‘on tour’. Onder het genot van lokaal vervaardigde kniepertjes en snert kunt u een kijkje nemen bij de stands op de informatiemarkt met achtergrondmuziek van de The Droststreetband. Uiteraard ontbreken ook de midwinterhoornblazers niet.  Alle inwoners van Eefde zijn van harte welkom op 12 januari in het Hart om tussen 18.00 uur en 22.30 uur gezamenlijk het glas te heffen op het nieuwe jaar. De toegang is gratis!

Op de informatiemarkt zijn diverse organisaties en verenigingen uit Eefde vertegenwoordigd. Ze houden een proeverij en/of geven informatie over hun producten en diensten. Alle verenigingen en stichtingen uit Eefde kunnen gratis deelnemen. Opgeven kan bij info@hethart.nl

De Midwinterbijeenkomst Eefde is een gezamenlijk initiatief van Stichting Accommodaties Eefde, Muziekvereniging Concordia, de Ontmoetingskerk, Toneelvereniging NIO, de Dorpsraad, de Oranjevereniging en de Ondernemersvereniging van Eefde.