CE WE BA Orkest in uniform

Doel

Het doel van onze vereniging is de beoefening en bevordering der muziek, het opluisteren van festiviteiten en de bevordering van gezellig verkeer en onderling vermaak. Zij tracht dit doel onder meer te bereiken door de beoefening van muziek, het geven van uitvoeringen en door alle wettige middelen, die aan de bereiking van haar doel bevorderlijk kunnen zijn. Met deze missie is onze vereniging op 28 januari 1913 opgericht. Het fundament van het harmonieorkest ligt in het dorp Eefde.

Onze inspanningen werden op 26 januari 2013 vorstelijk beloond. Uit handen van Burgemeester Spekreijse van de gemeente Lochem hebben wij een Koninklijke erkenning mogen ontvangen. Hier zijn wij bijzonder trots op.

 

Hoe

We maken muziek met elkaar en voor elkaar. Jong en oud, met muzikanten in opleiding en met ervaren muzikanten. Samen hebben we een passie voor muziek.

We houden onze vereniging dynamisch en bij de tijd door steeds weer de muzikale uitdaging op te zoeken. Voor onze muzikanten betekent dat dat we concertstukken op de lessenaar hebben staan, samenspelen met fameuze koren en artiesten, popzangers begeleiden tijdens een talentenwedstrijd en rond de kerstdagen kerstsfeerliederen spelen op wintermarkten. Uitdagend in diversiteit en uitdagend in aantrekkelijkheid.

Voor ons publiek willen we graag verrassend en vertrouwd blijven. We verleiden graag muzikaal op een verrassende locatie maar zijn ook present als Sinterklaas aankomt met zijn boot uit Spanje. In weer en wind.

 

Samen

Voor onze maatschappelijke betrokkenheid zoeken we steeds de verbinding met lokale scholen, verenigingen, organisaties en ondernemers. Het is een constante uitdaging muziekonderwijs in stand te houden en betaalbaar voor ieder kind. Met verenigingen en organisaties zoeken we naar samenwerkingsvormen waarbij we elkaar kunnen versterken. Co creatie is daarbij het uitgangspunt. Samenwerken is belangrijk voor ons netwerk en genereert onontbeerlijke (financiële) ondersteuning.

Dat is Muziekvereniging Concordia Eefde*. Ruim 100 jaar oud, springlevend en Koninklijk Erkend.

* Concordia is lid van de KNMO

 

 

 

 

Daarom kiezen de leden voor Concordia Eefde

 • Verschillende muziekgroepen: orkest – Charles Dickens. Leuke afwisseling.
 • Gewoon een deel van mijn leven.
 • Spontane en gezellige sfeer – de 3e helft is ook super.
 • Je wordt goed opgevangen. Geen kliekjes in de club. Voel me welkom.
 • Samen enthousiast muziek maken onder leiding van een gedreven dirigent.

 

Meer weten?

Wil je meer informatie over de Muziekvereniging Concordia, download dan dit gratis e-book, klik hier

 

Ik heb interesse in een lidmaatschap

Als je hieronder je naam en e-mailadres achterlaat, dan nemen wij contact met je op.

  Uw naam

  Uw e-mail

  Onderwerp

  Uw bericht