De vakanties zijn voorbij en dan is het een goed moment om een oude passie nieuw leven in te blazen. Kom muziek maken bij Koninklijk erkende Muziekvereniging Concordia in Eefde. Op woensdag 26 augustus beginnen de repetities van het harmonieorkest en geïnteresseerde muzikanten zijn van harte welkom om vrijblijvend kennis te maken. Het orkest repeteert iedere woensdagavond van 19.30 uur tot 21.30 uur in Het Hart, Jolinkweg 2 te Eefde en staat onder leiding van dirigent Jos Pijnappel.

Concordia is regionaal een grote muziekvereniging en het harmonieorkest blinkt uit in diversiteit en flexibiliteit. De ruim 55 muzikanten van dit orkest zijn in staat een klassiek concert te geven voor een groots publiek in de concertzaal en met hetzelfde gemak begeleiden ze muzikaal de zangers tijdens een talentenwedstrijd in een feesttent. ‘Qua bezetting en balans in het huidige orkest kunnen vooral de kopersectie en het slagwerk versterking gebruiken’, aldus voorzitter Theo Klein Bleumink. ‘Natuurlijk zijn ook muzikanten in andere secties van harte welkom.’

Door de jaren heen heeft Concordia goed kunnen anticiperen op sociaal – maatschappelijke ontwikkelingen wat resulteert in een bijdetijdse en levendige vereniging. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de voorzitter op 06-20333906 of via voorzitter@concordiaeefde.nl.